vineri, 7 ianuarie 2011

Hard times

 Am incercat sa ma schimb, doar pentru ca o persoana draga mie mi-a cerut. Ei bine, nu pot. Pot sa ma prefac ca m-am schimbat, doar atat. Like a friend said, suntem naivi, prefacuti. De de la naiva am trecut la prefacuta, si am sa fiu prefacuta pana am sa scap de dependenta pe care i-o port respectivei persoane si nu-mi va mai pasa. E greu, foarte greu. Acum simt ca vreau sa fiu singura pe Pamant, dar nu imi doresc asta cu adevarat. Am nevoie sa ies din "chestia" asta care ma face atat de trista si imi ocupa toate gandurile. Urasc oamenii si totusi ... ii iubesc atat de mult.Am sa scap si din asta si am sa intru in alta, stiu asta, dar o sa intru pregatita.

8 comentarii:

  1. stii, ii o vorba "daca vrei cu adevarat, reusesti"...poate n-ai incercat indeajuns de mult, poate nu-ti doresti indeajuns...nu stiu, oricum mai ii timp. naivitatea si prefacatoria cred ca face parte din fiecare om, doar ca la unii se vede mai mult si la alti mai putin. ai sa scapi de asta, fii sigura..:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum mi se pare oribil sa ii ceri cuiva sa se schimbe. Nu iti place ceva la el, ii ceri sa se schimbe. Nuuuu, te adaptezi si incerci sa ingnori. Daca nu se poate, nu mai are rost...

    RăspundețiȘtergere
  3. sa stii ca ii cam oribil, adica daca chiar iti place de cineva ai putea invata sa-l accepti asa cum ii cu bune/rele...

    RăspundețiȘtergere
  4. Oribil. Se gandeste la sine, nicidecum la celalalt.

    RăspundețiȘtergere
  5. da...dar,asta e. asa suntem noi. trebuie sa ne acceptam, daca unii nu pot cred ca trebuie lasati in pace sa invete singuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar trebui sa ii spui persoanei repsective "cum eu te accept asa cum esti, ar trebui ca si tu sa faci acelasi lucru cu mine". Sti, intelept a fost cel care a spus : CINE TE IUBESTE, TE IUBESTE ASA CUM ESTI TU.
    Mai bine nu deveni o prefacuta, mai bine sa fi TU decat o prefacuta. Prefacutii isi indeparteaza prietenii de ei si devini singuri, apoi nu o sa mai ai de ce sa te schimbi.
    Mai bine renunti la o persoana, oricat ai iubi-o , decat la tine , pentru ca acea persoana va continua sa iti ceara sa te schimbi vazand ca tu faci orice pentru a-i fi aproape; si incurand iti va cere imposibilul, si , vazand ca nu poti face , te va lasa balta. si nu cred ca vrei asta :d.

    ( raspune-mi pe blogul meu, ca pe mine nu ma poate anunta cand mai scri ceva, pentru ca e-mailul asta e anulat si :-?? )

    RăspundețiȘtergere
  7. eu zic sa folosesti metoda "next". La varsta asta trebuie sa iti traiesti viata, nu sa stagnezi in drame. Eu am inteles prea tarziu treaba asta si acum imi pare rau ca am suferit degeaba. Dupa cum ti-am mai spus, afara te mai asteapta inca cateva miliarde de oameni. Investigheaza si descopera noi ganduri si pareri pentru ca totul e un joc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am nevoie sa aud asta incontinuu, jur. Daca raman singura , iar incepe drama.

    RăspundețiȘtergere